Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.3g5.4kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta160g576kcal20.8g112.1g3.4g5.6g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g77kcal0g0.1g8.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g54kcal6.2g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 5.8g19kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Lihaliemi laimennettu 15g2.8kcal0g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g98kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g1694kcal57.2g239.2g53g13.2g
Valittu annoskoko331g847kcal28.6g119.6g26.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna165g424kcal14.3g59.8g13.3g3.3g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334