Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g280kcal0g0g31.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g629kcal18.7g128.4g2.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g1818kcal37.4g256.8g67.6g12.8g
Valittu annoskoko331g909kcal18.7g128.4g33.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna165g455kcal9.4g64.2g16.9g3.2g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198