Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)44g189kcal9.4g1.7g16.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 131g127kcal3.9g25.7g0.4g1.3g
Omena, keskikokoinen 200g18g5.9kcal0g1.2g0.1g0.3g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g35g96kcal10.1g0g5.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)18g5.2kcal0.1g1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 70g93kcal1.8g2.2g8.4g0g
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g1092kcal59.4g63.6g65g3.2g
Valittu annoskoko331g546kcal29.7g31.8g32.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna166g273kcal14.9g15.9g16.3g0.8g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625