Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g585g246kcal9.4g50.3g0.6g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g675g742kcal155.2g0g13.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g150g189kcal36.6g7.2g1.6g0g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6g1.5kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g3127kcal421.8g177.4g78.4g30.4g
Valittu annoskoko3300g1564kcal210.9g88.7g39.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna1650g782kcal105.5g44.4g19.6g7.6g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010