Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1200g1920kcal228g0g108g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Curry Paste red, Aroy-D45g46kcal1.8g6.3g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 240g41kcal5g0.5g0.7g5.8g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow300g150kcal1.2g36g0.3g0g
Flora culinesse15g111kcal0g0g12.3g0g
Fraiche 5% Valio300g270kcal12g22.8g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Kookosmaito 240g500kcal4.8g6.7g51.2g1.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g6597kcal524.8g241.2g380.4g28g
Valittu annoskoko3300g3299kcal262.4g120.6g190.2g14g
Annoskoko puolitettuna1650g1649kcal131.2g60.3g95.1g7g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586