Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1336g1012kcal25g206g2.7g13.4g
Voi 200g1454kcal2.4g0.8g162.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g80g281kcal2.8g64.9g0.8g2.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 668g751kcal141.2g0g20g0g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kaali, valkokaali534g113kcal6.4g18.2g1.1g11.2g
Sieni tatti, hapero 134g37kcal2.4g3.9g0.7g2.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g8634kcal380.2g607.2g509.4g65.8g
Valittu annoskoko3300g4317kcal190.1g303.6g254.7g32.9g
Annoskoko puolitettuna1650g2159kcal95.1g151.8g127.4g16.5g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282