Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g800g4110kcal239.9g119.9g327.8g74.4g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g200g354kcal0.4g19.6g0.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g260g909kcal36.4g145.5g17.9g28.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala422g1350kcal63.3g248.8g11g42.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g13518kcal680.6g1083.6g714.8g290.4g
Valittu annoskoko3300g6759kcal340.3g541.8g357.4g145.2g
Annoskoko puolitettuna1650g3380kcal170.2g270.9g178.7g72.6g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722