V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti75g375kcal18.7g25g21.6g21.3g
Aprikoosi, kuivattu 125g275kcal6.5g54.3g0.5g9.1g
Luumu kivetön 75g35kcal0.6g6.3g0.2g1.3g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)150g290kcal5.1g61g1.2g14.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl300g1020kcal42g168g20.1g33g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%75g188kcal10.5g8.3g4.2g36.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g4363kcal166.8g645.8g95.6g231.4g
Valittu annoskoko3300g2182kcal83.4g322.9g47.8g115.7g
Annoskoko puolitettuna1650g1091kcal41.7g161.5g23.9g57.9g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720