Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g360g2091kcal78.8g71.6g182.1g0g
Leseseos (3 viljan)105g268kcal17.4g35.7g6.4g31.5g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Valkuainen (100g)120g50kcal11.8g1.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1200g2343kcal224.2g0g161.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g450g1259kcal11.2g15.7g125.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper210g609kcal54.6g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g16528kcal888.4g284.2g1354.4g74.2g
Valittu annoskoko3300g8264kcal444.2g142.1g677.2g37.1g
Annoskoko puolitettuna1650g4132kcal222.1g71.1g338.6g18.6g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179