Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 851g1616kcal230.9g0g76.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 576g73kcal6.4g5.6g1.2g5.8g
Kurkku, tuore501g50kcal3g8.5g0.5g3.5g
Tomaatti, tuore1202g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix90g45kcal1.4g9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g4266kcal504.8g160.2g174.4g55g
Valittu annoskoko3300g2133kcal252.4g80.1g87.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna1650g1066kcal126.2g40.1g43.6g13.8g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763