Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 400g413kcal13.8g72g4.2g11.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 220g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g800g480kcal29.6g58.4g16g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)196g706kcal10.8g149g6.9g10.8g
Korppujauho 84g308kcal8.8g62.9g0.9g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g9676kcal782.4g685.8g415.6g53.8g
Valittu annoskoko3300g4838kcal391.2g342.9g207.8g26.9g
Annoskoko puolitettuna1650g2419kcal195.6g171.5g103.9g13.5g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676