Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g800g4112kcal240g120g328g74.4g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g200g354kcal0.4g19.6g0.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g260g910kcal36.4g145.6g17.9g28.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala422g1350kcal63.3g249g11g42.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6604g13526kcal681g1084.4g715.4g290.4g
Valittu annoskoko3302g6763kcal340.5g542.2g357.7g145.2g
Annoskoko puolitettuna1651g3382kcal170.3g271.1g178.9g72.6g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722