Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 150g104kcal7.6g14.1g0.6g4.7g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Pestokastike, yrttikastike 113g550kcal9.2g1.6g56.2g4.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)676g878kcal121.6g14.9g41.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g4269kcal320.6g198.8g244.2g46g
Valittu annoskoko3303g2135kcal160.3g99.4g122.1g23g
Annoskoko puolitettuna1652g1067kcal80.2g49.7g61.1g11.5g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794