Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2812g4649kcal471g0g309.3g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)305g381kcal28.3g8.5g24.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Oliiviöljy 94g829kcal0g0g93.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g11758kcal999.2g20g854.8g0.2g
Valittu annoskoko3304g5879kcal499.6g10g427.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna1652g2940kcal249.8g5g213.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800