Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1406g1954kcal267.1g0g98.4g0g
Korppujauho 176g644kcal18.4g131.6g1.8g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 703g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.3g1.2g39.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)439g154kcal10.5g20.6g2.2g11.4g
Sipuli 193g59kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g6723kcal693.4g325.4g284.8g48g
Valittu annoskoko3304g3362kcal346.7g162.7g142.4g24g
Annoskoko puolitettuna1652g1681kcal173.4g81.4g71.2g12g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628