Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu879g3163kcal105.4g623.9g18.5g0g
Kananmuna kuoreton 1160g1655kcal145g3.5g118.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g141g90kcal4.9g0.3g35.1g0g
Sokeri 352g1427kcal0g351.1g0g0g
Voi 211g1530kcal2.5g0.8g171.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 105g348kcal2.1g3.2g36.9g0g
Appelsiini, kuorittu 457g215kcal2.6g40.7g1.4g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g16856kcal525g2047g764.6g19.2g
Valittu annoskoko3304g8428kcal262.5g1023.5g382.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna1652g4214kcal131.3g511.8g191.2g4.8g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429