JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2559g3202kcal537.5g0g115.2g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g372g853kcal119.1g1.9g41g0g
Dijonsinappi, Maille, Original47g33kcal1.9g3.7g1.4g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g140g549kcal44.7g0g40.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 47g50kcal3.7g7.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g9526kcal1420.4g59.8g398.4g8.6g
Valittu annoskoko3304g4763kcal710.2g29.9g199.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna1652g2382kcal355.1g15g99.6g2.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642