Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g2343g8319kcal152.3g749.8g539g42.2g
Taloussuklaa, Fazer703g3620kcal27.4g393.7g210.9g37.3g
Kananmuna kuoreton 258g368kcal32.2g0.8g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g24613kcal423.8g2288.6g1552.6g159g
Valittu annoskoko3304g12307kcal211.9g1144.3g776.3g79.5g
Annoskoko puolitettuna1652g6153kcal106g572.2g388.2g39.8g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745