Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g700g5040kcal7g7g560g0g
Fariinisokeri700g2842kcal0g699.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten158g520kcal37g70.9g33.1g17.3g
Pandan tumma suklaa 150 g245g1308kcal12g127.4g78.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g350g1838kcal33.2g185.5g108.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl175g1011kcal36.9g9.3g88.4g20.3g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6615g29417kcal412.4g2305.6g2100.2g75.4g
Valittu annoskoko3308g14709kcal206.2g1152.8g1050.1g37.7g
Annoskoko puolitettuna1654g7354kcal103.1g576.4g525.1g18.9g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773