Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%21g35kcal1.4g0.3g3.1g0.4g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Persilja 6.2g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g255kcal9.8g15g15.8g5.6g
Valittu annoskoko331g128kcal4.9g7.5g7.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna166g64kcal2.5g3.8g4g1.4g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110