Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)43g26kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g339kcal8g61.8g5.2g11.2g
Valittu annoskoko331g170kcal4g30.9g2.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna166g85kcal2g15.5g1.3g2.8g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305