Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g45g59kcal9g0g2.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g117kcal8.9g0g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g417kcal37.4g13.2g26.2g1.6g
Valittu annoskoko332g209kcal18.7g6.6g13.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna166g104kcal9.4g3.3g6.6g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929