Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 60g136kcal11.4g0g10.2g0g
Porkkanaraaste 200g55g15kcal0.3g2.9g0.1g1.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g3.3g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu37g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g35kcal0.4g1.5g2.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g23g91kcal6.8g0.5g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g929kcal52.8g56.8g52.4g7.8g
Valittu annoskoko332g464kcal26.4g28.4g26.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna166g232kcal13.2g14.2g13.1g2g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260