Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 56g168kcal10.1g0.7g14.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu124g156kcal13.6g0.4g11.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g868kcal49.2g12.8g69.4g4g
Valittu annoskoko332g434kcal24.6g6.4g34.7g2g
Annoskoko puolitettuna166g217kcal12.3g3.2g17.4g1g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557