Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g500g155kcal6.2g36.4g1g15.5g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Vesi2498g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g865kcal32.2g109g38g36g
Valittu annoskoko3310g433kcal16.1g54.5g19g18g
Annoskoko puolitettuna1655g216kcal8.1g27.3g9.5g9g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816