Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2400g3968kcal402g0g264g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)208g562kcal62.4g0g35.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g40g354kcal0g0g40g0g
Mantelirouhe, 1 rkl80g462kcal16.9g4.2g40.4g9.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)320g272kcal3.2g11.2g22.4g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g11424kcal978g65.2g805.4g26.2g
Valittu annoskoko3312g5712kcal489g32.6g402.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1656g2856kcal244.5g16.3g201.4g6.6g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765