Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g224g650kcal17.9g105.3g17.9g24.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)240g334kcal26.6g1g25g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g9427kcal779.8g396.2g509.6g76g
Valittu annoskoko3312g4713kcal389.9g198.1g254.8g38g
Annoskoko puolitettuna1656g2357kcal195g99.1g127.4g19g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557