Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus899g630kcal143.9g0g2.7g0g
Purjosipuli 540g124kcal9.8g13g1.1g11.3g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1799g590kcal12.6g116.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g2727kcal337.6g261g26.6g25.4g
Valittu annoskoko3312g1363kcal168.8g130.5g13.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1656g682kcal84.4g65.3g6.7g6.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480