Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 593g179kcal7.4g28.5g1.2g10.1g
Valkopippuri 23g66kcal2.4g9.9g0.5g6.1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt719g331kcal23g34.5g10.8g0g
Pekoni rasvainen 503g1892kcal60.4g0g186.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1438g1985kcal269.6g0g100.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g8907kcal725.6g145.8g598.6g32.4g
Valittu annoskoko3312g4453kcal362.8g72.9g299.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna1656g2227kcal181.4g36.5g149.7g8.1g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849