Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 301g192kcal9g10.2g11.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3011g1905kcal90.3g144.5g105.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4194kcal198.6g309.4g234.2g0g
Valittu annoskoko3312g2097kcal99.3g154.7g117.1g0g
Annoskoko puolitettuna1656g1049kcal49.7g77.4g58.6g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131