Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g816g1281kcal178.7g0g62.8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g480g816kcal37g25g62.4g13.4g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g480g619kcal20.2g24.5g48g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g360g270kcal64.8g1.8g3.6g0g
Sitruuna kuorittu 72g30kcal0.4g1.6g0.8g2g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g1080g2581kcal78.8g507.6g17.3g84.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g11209kcal761.6g1121.4g390.2g200.2g
Valittu annoskoko3312g5604kcal380.8g560.7g195.1g100.1g
Annoskoko puolitettuna1656g2802kcal190.4g280.4g97.6g50.1g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988