Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1373g2605kcal372.2g0g123.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)597g507kcal6g20.9g41.8g0g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Korppujauho 149g546kcal15.6g111.7g1.5g7.9g
Kananmuna kuoreton 656g936kcal82.1g2g67.3g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g9485kcal970g313.8g471.4g34.8g
Valittu annoskoko3312g4742kcal485g156.9g235.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1656g2371kcal242.5g78.5g117.9g8.7g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992