Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1401g404kcal14g64.4g4.2g25.2g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1361kcal8g12g140.1g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g6102kcal130.6g586.6g336.8g66.4g
Valittu annoskoko3312g3051kcal65.3g293.3g168.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna1656g1525kcal32.7g146.7g84.2g16.6g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035