Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 2996g2607kcal31.8g548.3g12g53.9g
Voi 112g812kcal1.3g0.4g90.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.6g2.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g60g186kcal6.6g36g4.2g16.8g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g8311kcal85g1424.4g219.8g141.4g
Valittu annoskoko3312g4155kcal42.5g712.2g109.9g70.7g
Annoskoko puolitettuna1656g2078kcal21.3g356.1g55g35.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905