Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai1310g4586kcal157.2g930.3g27.5g45.9g
Grahamjauho, 1 dl382g1376kcal49.7g263.7g11.5g47.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen273g1965kcal0g0g218.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 91g68kcal11.9g1g0.4g6.3g
Maito, Kevyt910g419kcal29.1g43.7g13.6g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g19102kcal514g2986.8g557.8g200g
Valittu annoskoko3312g9551kcal257g1493.4g278.9g100g
Annoskoko puolitettuna1656g4776kcal128.5g746.7g139.5g50g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187