Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Sokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6628g11862kcal340.4g1271.8g587.6g45.6g
Valittu annoskoko3314g5931kcal170.2g635.9g293.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna1657g2966kcal85.1g318g146.9g11.4g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268