Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 3000g2610kcal31.8g549g12g54g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g60g187kcal6.6g36g4.2g16.8g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6632g8321kcal85g1426g220.2g141.6g
Valittu annoskoko3316g4160kcal42.5g713g110.1g70.8g
Annoskoko puolitettuna1658g2080kcal21.3g356.5g55.1g35.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905