Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g150g165kcal35.9g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Margariini 80% keskiarvo7.5g53kcal0g0g6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g137kcal3.7g4g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g738kcal80.4g12.8g41.6g1.6g
Valittu annoskoko332g369kcal40.2g6.4g20.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna166g184kcal20.1g3.2g10.4g0.4g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486