Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g10g31kcal1.8g4.1g0.8g1.8g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl52g192kcal6.2g38.5g1.1g1.8g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Mustikka metsä- 80g35kcal0.4g5.1g0.5g2.6g
Neljänviljanhiutale 12g40kcal1.2g7g0.4g1.4g
Fariinisokeri7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g1404kcal28.2g204.4g47.8g17.8g
Valittu annoskoko332g702kcal14.1g102.2g23.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna166g351kcal7.1g51.1g12g4.5g
Arvot/100g100g212kcal4.2g30.8g7.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260