Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 133g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Rasvaton maito viro (Alma)37g12kcal1.3g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.7g1g3g
Ohrajauho 37g120kcal3g23.6g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g1167kcal40.4g213.4g11.6g14.2g
Valittu annoskoko332g583kcal20.2g106.7g5.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna166g292kcal10.1g53.4g2.9g3.6g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369