Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g19g60kcal2.1g11.8g0.4g2.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)19g66kcal2.1g12.9g0.5g0.6g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g19g63kcal2.1g13.6g0.7g1.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g19g66kcal1.4g14.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g629kcal15.4g104.8g17.4g7.8g
Valittu annoskoko332g314kcal7.7g52.4g8.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna166g157kcal3.9g26.2g4.4g2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874