Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 56g19kcal0.6g3g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%19g21kcal0.5g0.5g1.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g427kcal15.2g52.8g14.4g8.2g
Valittu annoskoko332g213kcal7.6g26.4g7.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna166g107kcal3.8g13.2g3.6g2.1g
Arvot/100g100g64kcal2.3g8g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902