Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Soijarouhe, tumma, 30g15g47kcal7.3g4.4g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g4.4g10kcal0.1g1.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g29g35kcal1g1g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g341kcal22.2g41.4g8.6g11g
Valittu annoskoko333g171kcal11.1g20.7g4.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna166g85kcal5.6g10.4g2.2g2.8g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304