Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali133g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g4.7g1.1kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön3.1g22kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g4.7g39kcal0g0g4.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g155kcal17.8g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g517kcal40g12.4g30g6.8g
Valittu annoskoko332g258kcal20g6.2g15g3.4g
Annoskoko puolitettuna166g129kcal10g3.1g7.5g1.7g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737