Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 63g16kcal1g1.4g0.3g1.8g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g50g125kcal9.5g0g11g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g63g69kcal1.4g1.9g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g459kcal24g7g39g3.8g
Valittu annoskoko333g230kcal12g3.5g19.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna166g115kcal6g1.8g9.8g1g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891