Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g176g69kcal5.8g5.5g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g22g150kcal0.2g0.2g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g1261kcal32.8g172.2g47g4g
Valittu annoskoko333g630kcal16.4g86.1g23.5g2g
Annoskoko puolitettuna166g315kcal8.2g43.1g11.8g1g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655