Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 104g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kuohukerma63g213kcal1.3g1.9g22g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 9g37kcal0.2g0.2g4g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tonnikala öljyssä 94g179kcal25.5g0g8.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g1184kcal80.8g10g90.6g2g
Valittu annoskoko333g592kcal40.4g5g45.3g1g
Annoskoko puolitettuna166g296kcal20.2g2.5g22.7g0.5g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005