Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g189kcal0.3g0.1g21.2g0g
Tattarijauho, Myllynparas14g46kcal1.8g9.1g0.2g0.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 13g43kcal0.7g9.5g0.2g0.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g31g50kcal5.3g0.3g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio42g58kcal1.2g2.7g5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 52g33kcal1.7g2.5g1.8g0g
Kaurajauho 12g43kcal1.7g6.5g0.8g1.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 25g18kcal0.8g1.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g1122kcal43.6g68g73.8g8.2g
Valittu annoskoko333g561kcal21.8g34g36.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna166g280kcal10.9g17g18.5g2.1g
Arvot/100g100g169kcal6.6g10.2g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712