Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g26g115kcal1g0.7g12g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g209g73kcal5.2g7.3g1g5.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g7.1kcal0.3g0.3g0.5g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g26g15kcal1g1.3g0.7g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g31g100kcal7.2g0g7.2g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g38g26kcal4.5g0.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g673kcal38.4g20.8g44.2g10.4g
Valittu annoskoko333g336kcal19.2g10.4g22.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna166g168kcal9.6g5.2g11.1g2.6g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945