Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g8.8g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.4g6.1kcal0.6g0.6g0.1g2.1g
Vehnänalkio 2.2g7.9kcal0.6g0.7g0.2g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki162g91kcal13.8g8.1g0.3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss44g15kcal0.4g1.8g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g612kcal57.6g43g22g9g
Valittu annoskoko333g306kcal28.8g21.5g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna166g153kcal14.4g10.8g5.5g2.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983